De zomers zijn perfect voor vakanties. Met de kinderen thuis en het weer krijgen zwoel door de week, dit is wanneer je moet uw koffers pakken en op weg naar het platteland voor een perfecte weekendje weg ervaring. Dit zou het beste zijn om te doen, helaas soms moeten we genoegen nemen met de tweede beste. En, als je niet fysiek op vakantie u zeker kopen goedkope reisboeken online en slip weg in uw eigen persoonlijke vakantie naar de prachtige plaatsen en herbeleven de ervaring door de ogen van de auteur. Om alles wat je hardwerkende mensen die niet kunnen worden op een vakantie deze zomer, hier is een lijst van 3 prachtige reisboeken die u bestellen voor goedkope online meteen. Laten we beginnen.

Als je op reis bent, moet je gehoord hebben van ‘s werelds meest gerenommeerde reisgidsmerk – The Lonely Planet. Het bedrijf begon terug in de jaren ’70 en dit boek kronieken het verhaal van de oprichters toen ze begonnen met hun reis uit Engeland en reisde over de hele wereld tot de 21e eeuw het verzamelen van vitale toeristische informatie en de groei van hun bedrijf langs. Dit is een boek dat gemengd reizen plezier met zakelijke strijd en over het algemeen is een fascinerend verhaal dat u ophalen voor uw zomer leest.

Eat, Pray, Love is niet je gebruikelijke reisverslag, maar we kunnen niet praten over reisboeken en missen deze uit. Het boek is een memoires van een vrouw die weigerde te worden verpletterd door haar echtscheiding en de daaropvolgende depressie. Elizabeth Gilbert gaat op wereldreis om drie verschillende aspecten van haar natuur te verkennen – plezier, toewijding en evenwicht tussen wereldsheid en goddelijkheid.

De boeken nemen je mee naar Italiƫ waar Gilbert het land verkent dat bekend staat om zijn romantische neigingen. Dan gaat ze naar India waar ze dichter bij haar innerlijke zelf komt, en uiteindelijk landt ze in Bali, Indonesiƫ, waar ze haar leven in balans brengt.